tisdag 25 januari 2011

Blev lite mycket kanske

hmmm....körde hemma som tidigare igår morse som jag redan skrivit om. Träffade Helena senare på dagen som föreslog att jag skulle komma in till Yogashala och yoga i klass. Ok, hon har frågat så många gånger nu att jag inte ville säga nej, igen. Dessutom gillar jag henne och vill göra henne glad - så jag sa jag. Klassen startade kvart över sju och leddes av en duktig tjej. Det känns ju något segt iochförsig att bli ledd. Som kompensation fick jag några justeringar. I Prasarita padottanasana c tex. Härligt att få ner armarna i golvet, tack för det! Hon ledde oss tom Navasana och därefter nedvarvning. Hela klassen tog 1,5 timme. Det var många där så det blev en härlig energi. Varmt. Dessutom var det ju kväll så kroppen var ovanligt smidig och medgörlig. Tror ngn att Helena nöjde sig med detta? Nix. När jag fick vattendunken av henne och Fredrik frågar hon oskyldigt om jag vill komma till Yogashala idag också, på morgonen....så räknar hon upp flera som ska komma. På egenträning alltså utan justeringar. Tja, why not?
Så jag åker in till kl åtta och yogar ihop med Helena och tre till. Åhå vilken fart jag får! Kroppen är fortfarande smidig och stark. Den orkar och vill. När jag kommer till Kapotasana, som jag inte gjort sen i somras känner jag att det här funkar. Jag sträcker ut och sätter ner händerna  i golvet. Ha! Det gick. Sen blir det lite trixigt för jag orkar ju inte gå upp och tillbaka utan måste lägga mig ner. Och då är det nå´t som händer. Sträckning i vänster lårmuskelfäste kanske. Vet inte exakt var, men i det området, och i ljumsken. Fixar iallafall bryggor etc men när det är dags får utpluthi lägger jag ner och kör savasana direkt istället. Lotusställningen är ingen hit. Shit.
Nu sitter jag och känner att kroppen verkligen fått sig en rejäl omgång. Jaja. Nu är ju jag sån här. Ditt int bär så bär e. Allt eller inget och nu är det allt läge igen. Tjoho!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar